مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه اضافه کاری

باسلام..
بنده داخل کارخانه ای کار میکنم و تایم کاری شرکت به همراه اضافه کاری 12ساعت می باشد..7صبح تا 7غروب..کارفرما ما یک ساعت تایم صبحانه و ناهار رو کسر میکند..
سوال بنده اینه آیا ما که اضافه کار داریم تایم ناهار داریم یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید که با این ساعت کاری چه مقدار اضافه کاری برایم باید محاسبه شود.؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر شخصی موظف از 8 ساعت کار نماید مازاد آن می‌بایست اضافه کار دریافت کند