مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه اضافه کار برای خانم های دارای شرایط خاص (فرزند زیر 6سال)

سلام.
شرکت ما یک شرکت خصوصی هست و قانون کاهش ساعت کاری بانوان دارای شرایط خاص (فرزند زیر 6سال) در آن اجرا شده است و بانوان دارای این شرایط میتونن به جای ساعت 14:30 ساعت 13:30 از شرکت خارج بشن ولی درصورتی که از 13:30 تا 14:30 در شرکت باشن بهشون اضافه کار نمیدن و اضافه کار براشون از 14:30 حساب میشه. آیا قانونی هست؟ یا باید از ساعت 13:30 اضافه کار حساب کنن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از کارشناسان مربوطه طبق قوانین کار و ساعت کاری بپرسید تا دقیق بررسی شود