مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کاری زنان شاغل

با سلام.
از آن جایی که ساعت کاری زنان شاغل دارای بچه زیر 6 سال، 36 ساعت در هفته است. آیا مقدار اضافه کارکرد آنها تا 44 ساعت (ساعت کار عادی) جزء اضافه کار حساب می شود؟
(طبق کدام ماده؟)

پاسخ ها :

اضافه کاری زنان شاغل دارای فرزند زیر شش سال ساعت کاری زنان شاغل دارای فرزند زیر شش سال زنان شاغل دارای فرزند زیر 6 سال ساعت کاری زنان شاغل اضافه کاری زنان شاغل اضافه کاری