مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه درخواست ها در اداره کار

سلام. کارگرم و در روزهای سه شنبه و چهارشنبه. از 1/30دقیقه بعدا از ظهرتا8/30شب وپنجشنبه وجمعه از7صبح تا8/30دقیقه شب مسئول هماهنگی کلاسهای دانشکده بودم.میشه.عیدی.اضافه کاری.بیمه.سنوات؟ و محاسبه کنید برام. آیا شبکاری هم بهم میخوره؟؟ من از 92/11/1تا97/12/27 کار کردم. شماروبه این ماه قسم محاسبه کنید چون هیچی نمیدونم و پارتی بازی زیاده.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حقوق و مزایای شما باید از طریق اداره کار و بر اساس نظر کارشناسی صورت گیرد درخواست خود را آنجا مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اداره کار شکایت کنید و تمام حق و حقوق قانونی خود را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وقت بخیر شما می توانید به اداره کار محل اشتغال خود مراجعه نمایید و طبق قانون تمام حق و حقوق شما قابل مطالبه است می‌بایست دریافت شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید شکایت خود را مطرح نمایید تا اداره کار به موضوع رسیدگی را محاسبه نماید