مشاوره حقوقی رایگان - خرید قولنامه ای ملک

سلام و درود. بنده زمین قولنامه ای رو خریداری کردم و مشاور املاک در یک قسمت از متن معامله این متن را نوشته (هر گونه مشکل شخصی از لحاظ زارعین و مالکین مربوط به فروشنده و هر گونه مشکلات قانونی مربوط به خریدار است) خواستم بپرسم با توجه به این متن با توجه به اینکه زمین قولنامه ی هستش اگر بعدا کسی بیاید و ادعای مالکیت این زمین را بکند من می‌توانم از فروشنده شکایت بکنم و ضرر و زیان خود را از اون پس بگیرم یا خیر؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بدون توجه به جمله فوق حتی اگر قبل از آنکه به شما فروخته باشد به شخص دیگری فروخته باشد می‌توانید شکایت فروش مال غیر بنمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید شکایت کنید
تمام مشکلات قانونی با فروشنده است
نباید در قرارداد چنین شرطی قید شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مشخص شود که این زمین قبل از فروش شما به شخص دیگری فروخته شده خب طرف مقابل می‌تواند زمین را مطالبه کند اما شما نیز برای خود خسارات در نظر بگیرید که بعداً متحمل ضرر نشوید