مشاوره حقوقی رایگان - ملک با سند دهیاری

سلام خسته نباشید
بنده ملکی در شمال خرید کردم این ملک سند دهیاری داشت شش دانگ نبود
بنده فقط یک قولنامه دارم از مالک
مالک قرار شد سند شش دانگ به نام خودش بگیرد و بعد شش دانگ رو به نام من بزند واسه همین من سند دهیاری رو به نام خودم نزدم
و فقط یک قولنامه دارم از مالک
میخواستم ببینم مالک میتونه بزند زیر همه چی بگه ملک برای من هست یا خیر؟
من فقط قولنامه دارم از ایشون
دستم به جایی بند هست اگر مشکلی پیش بیاد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است و لازم الاجراست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصل بر صحت قرارداد می‌باشد مگر خلاف آن ثابت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما مالک ملک محسوب خواهید شد
شما ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و دادخواست الزام اقامه نمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
خیر شما میتوانید اول اظهارنامه ارسال کرده و سپس دادخواست الزام به تنظیم سمد رسمی اقامه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
طبق قراردادی که دارید می توانید جهت اخذ سند اقدام کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام الزام به تنظیم سند بزنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر سند را منتقل نکرد باید دعوای الزام به تنظیم سند طرح کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان اثبات مالکیت مستند به قولنامه خواهید داشت

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قولنامه ایجاد تعهد می‌کند لذا در صورتی که خرید و فروشی صورت گرفته باشد رجوع به آن به جز فسخ یا اقاله یا حکم قانونی ممکن نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت امتناع فروشنده به سند زدن ملک به نام شما، دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی به استناد قولنامه را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.