مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک

با سلام من ملکی را دوماه پیش از شخصی بصورت قولنامه خریدم که ایشان در قولنامه اعلام کرد ملک فاقد سند هست و همچنین گفت من ملک رو از صاحب اصلیش و بصورت قولنامه ای خریدم و اصل قولنامه خود را به بنگاه و من داد و گفت اگر سند گرفته شد نیاز به امضا بود برای من امضا کند و در قولنامه من این موضوع اشاره شده است. تا الان 700میلیون به ایشان پول دادم. و مبلغ باقیمانده پیش من موند تا موعد مقرر که تخلیه کرد به ایشون بدم. اخیرا کسی با مراجعه به بنگاه و من اعلام کرده که فرزندم ملک رو بدون اجازه من فروخته یک بار در گذشته این کار رو کرده ولی بصورت عشایری به کسی که خریده گفتم ماجرا اینه بهت اجازه میدم توی ملک بنشینی ولی اجازه فروش به غیر رو نداری و فقط به خودم باید بفروشید و ملک هم سند رسمی عرصه داره و جزیی از زمین آن می باشد در هر دو قولنامه ملک فاقد سند اعلام شده.. حالا خواستم ببینم تکلیف من چیه حالا پدرش اومده میگه فرزندم مال غیر فروخته حق استفاده از ملک رو نداری .. از کسی هم که خریدمه و هنوز تو خونست هم سوال کردم میگه من خبر نداشته ملک سند رسمی عرصه داره.. حالا تکلیف من چیه و باید چکار کنم.. چه شکایتی بهتره انجام بدم که هر دو طرف پاسخگو باشند و ضرر های من رو بدن و کیفر جرمشون رو بکشن.. شانس پیروزی من در این پرونده چطوره لطفاً راهنمایی کنید من رو با تشکر

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
از ایشان شکایت فروش مال غیر مطرحه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید تحت عنوان کلاهبرداری و فروش مال غیر شکایت کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به جهت مستحقق للغیر درآمدن می توانید ثمن و خسارات را مطالبه نمایید شکایت فروش مال غیر نیز قابل طرح می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید از فروشنده شکایت کلاهبرداری و فروش مال غیر را مطرح نمایید
اگر حکم به نفع شما صادر نشود ، که شما مالک ملک محسوب میشوید و اگر حکم به نفع شما صادر شد شما باید طبق رای کیفری
، دادخواست مطالبه وجه و خسارات را مطرح نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید از ایشان شکایت فروش مال غیر مطرحه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معامله را دوستانه فسخ کنید اگر قبول نکرد با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،شکایت تحت عنوان فروش مال غیر مطرح کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر ملک مستحقق للغیر باشد دو جنبه حقوقی وکیفری قابل شکایت است ودر جنبه حقوقی میتوانید علاوه بر بطلان معامله اخذ ثمن نسبت به الزام به پرداخت خسارت به نرخ روز اقدام نمایید

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.مطالعه قرارداد فی مابین ضرورت دارد واینکه همکاران در این زمینه مشاوره هایی ارائه دادند.اما در مسائل حقوقی احتیاط بیشتری باید روا داشت.بنابراین چنانچه مایل بودید مدارک ومستندات خود را به شماره 09128889189 واتس آپ نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر فروش مال غیر بوده باید تحت عنوان کلاهبرداری طرح شکایت نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است مشکل را با گفتگو حل نمایید و معامله را فسخ نمایید در غیر این صورت شما باید حتما شکایت کیفری کلاهبرداری و فروش مال غیر را مطرح نمایید چون در آینده دچار مشکلات قانونی خواهید شد و مالک اصلی می تواند منزل را از شما بگیرید