مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک

سلام من زمینی برج 10 سال 99 خریدم نصف مبلغ دادم الباقی قرار شد تا ابتدای سال جاری بدم اما جور نشد آیا مالک برای نصف دیگه می‌تواند به قیمت روز حساب بکند من باید چکار بکنم

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام ، به قیمت روز بازاری خیر ولی امکان مطالبه وجه طبق شاخص تورم بانک مرکزی را دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر فقط خسارت تاخیر در تادیه اگر در قرارداد ذکر شده باشد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام طبق قرارداد می تواند مطالبه کند
سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید