مشاوره حقوقی رایگان - مجازات شرب خمر

سلام وقت بخیر همسر بنده مشروبات الکلی مصرف کرده وبعد در حالت مستی رانندگی کرده و باعث تصادف شده این تصادف خسارت جانی نداشته و فقط مالی که ان را بیمه پرداخت میکند اما برای شرب خمر اول او را به کلانتری و چون فردای اون روز جمعه بوده همسره بنده را پیش قاضی کشیک برده اند ایا قاضی همچین امکانی را دارد که برای شرب خمر متهم را به زندان بفرستند چون الان همسر من در زندان مشهد است

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود صرف شرب خمر خیر
فقط شلاق دارد بار اول

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر ضامن یا کفیل داشته باشد قاضی حق ندارد بازداشت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مجازات آن 80 ضربه شلاق حدی می‌باشد اما تحت شرایطی امکان تعلیق آن وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید پرونده مطالعه شود احتمالا ضامن یا کفیل باید معرفی کرده که این کار را نکرده است