مطابق با قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی علاوه بر جریمه 400 هزار تومانی و ضبط گواهینامه به مدت شش ماه پرونده قضایی نیز برای فرد خاطی تشکیل شده و وی به مرجع قضایی معرفی خواهد شد. شرب خمر علاوه بر تخلف رانندگی، به لحاظ قانونی نیز جرم محسوب میشود، برابر قانون مجازات اسلامی علاوه بر حد شرعی که 80 ضربه شلاق است، مجازات حبس تعزیری نیز برای فرد خاطی در نظر گرفته شده است. تشخیص مصرف مشروبات الکلی توسط راننده متخلف را با دستگاههای الکلسنجی که در اختیار پلیسهای راهنمایی و رانندگی سهل و آساناست. مطابق ماده 718 قانون مجازات اسلامی هرگاه فردی با وسیله نقلی موتوری در حالت مستی اقدام به رانندگی کند، عمل وی جزو موارد مشدد و تشدیدکننده محسوب شده و قانونگذار مجازاتی بیش از دوسوم حداکثر مجازات تعیین خواهد کرد. طبق این ماده قانونی فرد خاطی یک تا پنج سال از حق رانندگی یا تصدی وسایل موتوری محروم خواهد شد.
با سلام اقرار نزد قاضی دادگاه مهم است،در این خصوص حتما وکیل بگیرید که راهکار قانونی به شما ارائه گردد.
با سلام نظر بنده هم نظر خانم جرجانی هست
سلام" در فرض سؤال که پرسیده بودید آیا کیفر حدی را می شود تبدیل به جزای نقدی کرد ؟ پاسخ منفی است زیرا حدود الهی و از جمله نوشیدن مسکرات که در آیه قرآن توسط باریتعالی بر نبی مکرم اسلام (ص) نازل گردیده ، قابل تبدیل به جزای نقدی نیست . حال این سؤال به ذهن متبادر می شود چرا باید مسلمان و یا هر فرد با آئین دیگر بر خلاف دستور صریح الهی در بلاد و قلمرو حکومت اسلامی مسکرات بنوشد و مجازات آن را به جان بخرد !؟ مجازات حدی مجازاتی نیست که انسانها و حکومتها در وضع آن دخالتی داشته باشند بلکه واضع و شارع آن ، ذات اقدس الهیست . شراب علاوه بر اینکه نوشیدنش حرام و مستوجب حد است ، نجس هم هست . پس چرا باید مایعات نجس را نوشید !؟ رانندگی با وسیله نقلیه و در حال مستی جرم است و از عوامل مشدده محسوب می شود که در مورد تخلفات راهنمایی و رانندگی و مجازات رانندگی با وسیله نقلیه در حال مستی همکار محترم سرکار خانم اعتمادیان مفصلاً توضیح داده اند لذا از ارائه پاسخ تکراری پرهیز می نمایم .
ادامه پاسخ - اضافه می شود به پاسخ قبلی اینکه نوشیدن آب جو به مقدار کم یا زیاد حتی اگر مست هم نکند مستوجب کیفر حد است . با این حال با شرایطی که در مبحث حدود مسکرات در ق.م.ا پیش بینی شده ، چنانچه پرونده شما به وکیل متخصص و حاذق سپرده شود احتمال اینکه مشمول مجازات حدی نشوید کم نیست .
با تکرار همان مطالب در دادگاه .مستوجب هیچگونه مجازاتی نمیباشید
سلام علیکم.با توجه به اینکه موضوع برای شما خیلی نگران کننده به نظر می رسد،پیشنهاد می کنم به اخذ مشاوره بسنده نکرده ونسبت به استخدام وکیل وطی فرایند قدم به قدم با ایشان اقدام نمایید یاالله
با توجه به اینکه اقرار در دادگاه و نحوه دفاع شما در برابر قاضی بسیار مهم و حیاتی می باشد و میتواند رای را به نفع یا به ضرر شما تغییر دهند توصیه می نمایم به اخذ وکیل د رپرونده مبادرت نمایید.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.