مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن لاشه چک برگشتی

سلام شخصی چک من را برگشت زد . اما بعد از برگشت چک رضایت ایشان را جلب کردم و مبلغ را پرداخت کردم و چک را تحویل گرفتم . اما قبل از سو اثر این چک گم شده . حالا چه کار باید بکنم با بانک که رفع سو اثر شود

پاسخ ها :

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام رسید پرداخت وجه چک وجلب رضایت شاکی را به بانک مراجعه و ازبانک تقاضای سواثرنمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق بانک موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به بانک مراجعه بفرمائید و رسید پرداخت وجه و رضایت شاکی را ارائه دهید و اعلام مفقودی بنمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام رضایت محضری بگیرید و به بانک ارائه بدهید یا با شخص به شعبه مراجعه کنید