مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام وقت بخیر من سال 92پنج فقره چک دادم به مشتری ... ولی نتوانستم سر موعد پاس کنم و برگشت خورد...ولی تا چندروز اینده پولشان را دادم و چک ها را گرفتم ولی متاسفانه گم کردم...و الان برای باز کردن حساب در بانک دیگری برای ریختن حقوق از سمت شرکتم ...به مشکل خوردم و میگویند تا برگشتیات رفع سوء نشه نمیتوانم حساب باز کنم. ممنون میشم بگین من چیکار کنم؟ تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید رضایت محضری از دارندگان چکهایی که برگشت خورده ووجوه انها را پرداخت نموده ایید اخذ وبه بانک ارائه تا رفع اثر گردد

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

باسلام
از کسی که چک را برگشت زده گ‌واهی محضری ببرید بانک و رفع سوءاثر کنین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا اعلام مفقودی چک ها را در دادگاه اعلام نمایید و سپس شخصی که چک ها را برگشت زده باید در بانک حاضر بشود و اعلام رضایت نماید و درخواست رد برگشت خوردن چک ها را نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب
از شخصی که چک را برگشت زده گ‌واهی محضری ببرید بانک تا رفع سوءاثر نمایند.

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
باید از دادستان نامه بکیرید
البته بانک میتواند با تعهد محضری به شما حساب باز کند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت عدم امکان ارایه لاشه چک برگشتی به بانک بنا به دلایلی نظیر مفقود شدن، به سرقت رفتن و سوختن ذی‌نفع چک می تواند با حضور در دفترخانه اسنادرسمی، ضمن اذعان به عدم واگذاری چک به ثالث، رضایت خود را نسبت مشتری اعلام نماید. در این صورت بانک با دریافت رضایت نامه مزبور، نسبت به رفع سوءاثر از چک مورد نظر اقدام می‌نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام باید شخصی که چک ها را برگشت زده حضورا در بانک
در خواست
رد و انصراف از برگشت زدن چک ها نماید