مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست سهم الارث

سلام
34 سال قبل پدرم فوت کرده و تا به حال همه دارایی ها و اختیار آنها با حمایت مادرم به دو برادر بزرگترم داده شده. از دو سال قبل من به دفعات ، به روش گفتگو خواهان تقسیم اموال شدم ولی هیچ اقدامی نکرده اند. وکالتهایی هم که داده بودم را چند ماه پیش باطل کرده ام ولی انگار نه انگار. هیچ علاقه ای به اقدامات قانونی نداشتم و ندارم ولی آیا راه دیگری هست؟ اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورت عدم توافق راهی جز اقدامات قانونی وتقدیم دادخواست انحصار وراثت،تحریر وتقسیم ترکه ندارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید دا‌دخواست تقسیم ترکه بدهید

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

سلام کاربر گرامی ، سهم شما از ارث حق قانونی شماست مگر انکه از ان صرفنظر نمایید.شما میتوانید در صورتی که مساله با گفتگو حل نشد از طریق محاکم حقوقی تقاضای تقسیم ارثیه و سهم خود را مطرح نمایید و در صورت امکان از تجربیات وکیل رسمی دادگستری استفاده نمایید.موفق باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر اسناد مالکیت به اسم پدرتان است شما باید دادخواست تقسیم ترکه اقامه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید در خواست انحصار وراثت و تقسیم ترکه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دو راه وجود دارد یا توافق یا از طریق مرجع قضایی

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود ،دادخواست انحصار وراثت و تقسیم و تحریر ترکه مطرح نمایید .

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

سلام
خیر باید اقدام قانونی بکنین منتها ثبل از تقدیم دادخواست و طرح دعوی تقسیم ترکه، میتونین یک اظهارنامه از طریق دفترخدمات قضائی بفرستین و بگین که بخاطر رعایت حرمت خانوادگی ابتدائا ازسما درخواست می گردد که ظرف مهلت یکهفته یا ده روز اقدام لازم درخصوص تقسیم ترکه بارضایت کلیه وراث بعمل بیاورید .اینو هم حتما در اخر متن بنویسید که :(بدیهی ست که درعیراینصورت چنانچه پاسخی تازمان پایان مهلت ده روزه از شما واصل نگردد، بناچار نسبت به طرح دعوی از مجرای قانونی اقدام خواهد شد