مشاوره حقوقی رایگان - نحوه استعفا

سلام، بنده استعفا کتبیمو به مدیرعامل شرکت تحویل دادم و توی متن استعفام آمادگیمو برای تحویل کار به نماینده معرفی شده از طرف شرکت نوشتم اما در پاسخ پاراف شده توسط مدیر عامل نوشته شده "نیاز به مشورت با هیات مدیره دارد و تا زمان اعلام نظر به برنامه های از قبل طراحی شده مطابق وظایف محول اقدام کنید" هیات مدیره هم نظری در این خصوص ندادند و فعلا بلا تکلیفم تا مهلت 30 روزه استعفام سر برسه، از طرفی امور مربوط به پروژه ای که در دست دارم فعالیتی رو عملا به من ارجاع نمیدن و از من نمیخوان که اقدامی انجام بدهم. چطور میتونم جلوی ادعای احتمالی کارفرمامو نسبت به عدم انجام وظایف محوله بگیرم؟ اگر مکاتبه ای رسمی به کارفرما نیاز است ارسال بشود آیا نیاز به ثبت اون در دبیرخانه اداره کار وجود دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق دفتر الکترونیک قضایی اظهارنامه بهش بده

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
تمام مطالبی که می خواهید به کارفرما اعلام کنید را از طریق تنظیم اظهارنامه بفرستید. تحویل امور و کارها را نیز با تنظیم اظهارنامه اعلام کنید.