مشاوره حقوقی رایگان - نحوه استعفا با (31) سال

با سلام و وقت بخیر از طرف اداره کار با دادن 4سال سختی کار و سی سال هم خودم داشتم فرستادن بیمه اجتماعی جهت بازنشستگی ولی بیمه به خاطر کم بودن سنم که متولد 51 هستم قبول نکرد و چون بیماری روماتیسم شدید دارم می خواستن به کمیسیون بفرستن که قبول نکردم به خاطر کم بودن حقوق از طرف دیگه شهرداری تبریز با استعفای بنده موافقت نکرد که سابقه ات زیاده الان یک سال و نیم است مرخصی بدون حقوق دادن بدون در نظر گرفتن مخارج زندگی بنده و پایانکارم را هم می دهند میگن تا بهمن 1401 باید منتظر بمانی لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اداره کار مجددا پیگیری فرمایید.

سيدموسي  ميريان دربندي

سيدموسي ميريان دربندي :

استان :

سلام یکی شرائط بیمه داشتن شصت سال سن است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر 30 سال سابقه پرداخت بیمه دارید تامین اجتماعی غیر قانونی بازنشستگی شما نپذیرفته است، به دیوان شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر 30 سال سابقه داشته باشید و فاقد سن بازنشستگی ،بازنشستگی با سن 50 سال امکان پذیر است

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درودوباید به دیوان عدالت اداری شماست کنید