مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام زوجیت

با سلام همسرم زندگی مشترک را ترک کرده و تقاضای اجرت المثل و نفقه را نموده و دادگاه وقت رسیدگی برای ما صادر کرده،و من نیز بابت عدم تمکین دادخواست مطرح کردم،اگر همسرم حاضر به تمکین نشه آیا اجرت المثل بهش تعلق میگیره

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام اجرت المثل برای ایام گذشته امکان مطالبه دارد. و اگر برای آینده حاضر به تمکین نباشند خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر زن، اقدام به ترک منزل کرده باشد و یا در منزل از انجام امور خودداری کند، در صورت اثبات، مستحق دریافت اجرت المثل نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله اجرت المثل از زمان انعقاد عقد نکاح با شرایط خاصی تعیین خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اجرت المثل از تاریخ ازدواج تا زمانی که تمکین داشته تعلق می گیرد.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام از زمان صدور اجراییه تمکین و عدم تمکین ایشان نفقه تعلق نخواهد گرفت

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اجرت المثل ارتباطی به تمکین ندارد از قبل از عدم نمکین تعلق میگیرد