مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل تاخیر در پرداخت اقساط وام

آیا تعویق در پرداخت تنها یک قسط یعنی اینکه بعد از سررسید اولین قسطی که به تعویق افتاده بانک میتواند حساب ضامن و وام گیرنده را بدون اطلاع رسانی مسدود کند ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید اطلاع رسانی کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ بانک بایستی ابتدا از طریق اخطاریه، موضوع عدم پرداخت قسط و به تبع آن، مسدودیت حساب وام‌گیرنده و ضامن را به اطلاع وام‌گیرنده و ضامن وی برساند و در صورت عدم اطلاع‌رسانی، تخلف صورت گرفته است.

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. بله این امکان وجود دارد و نیازی به اطلاع رسانی وجود ندارد. اغلب بانکها در قراردادی که برای اخذ وام تنظیم می نمایند حق مسدودی حساب و برداشت از سایر حسابها را قرار میدهند و شما با امضای قرارداد وام رضایت خود را نسبت به تمامی مفاد قرارداد اعلام می نمایید.