مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام،شوهر من قبل از ازدواج بیماری روانی داشته و روان پریش است وبه ما اطلاع نداده بودند،متاسفانه بعد از ازدواج حامله شدم وبه خاطر فرزندم با این فرد کنار آمدم،الان حالش خیلی بدشده،وبچه را کتک میزنه ،پسرم الان 6ساله است،قبل از ازدواج در بیمارستان روانی بستری شده بوده،پدر شوهرم یک ساله فوت کرده ویه خانه به اون ارث رسیده ولی به خاطر حالش اون به نام مادرش است،پول هم وقتی ارثیه رو تقسیم کردند سهم الارث رو به نام مادرش کردند حالا مادرش میگه پسرم نمیتونه بره سر کار برو خونه اجاره کن من اینجا رو بدم اجاره حق وحقوقت رو بدم بری،
سوالم اینجاست،چگونه مهریه بگیرم،اگه جدا شدم سرپرستی پسرم به کی واگذار میشه
من از بچه ام نمیگذرم،خونه ارثیه،یک سوم مهریه من هم نیست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حضانت تا هفت سال با شماست بعد از ان با پدر مگر انکه توافقی خلاف ان شود و پرداخت معریه از طریق اموال شوهر و یا سهم الارث نیز امکان پذیر است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حضانت پسر از هفت تا پانزده سالگی با پدر است مگر حکم رشد فرزندتان را بگیرید تا شما را برای زندگی انتخاب کند
و یا عدم صلاحیت پدر برای نگهداری را اثبات کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص مهریه یک دین مالی است و شما هر زمانی می‌توانید آن را مطالبه کنید اما برای طلاق می‌بایست بررسی شود که الان به جز موارد گفته شده آیا دلیل دیگری دارید یا خیر حضانت تا 7 سال با مادر است و بعد از آن با پدر است اما امکان عدم صلاحیت وجود دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حضانت فرزند تا 7 سالگی برای مادر است بعد از آن نیز با توجه به شرایطی که شما بیان کردید به شما تعلق خواهد گرفت اگر بعد از فوت پدر کلیه ما ترک را به نام مادر کردند شما می‌توانید مهریه خویش را اجرا بگذارید و سپس ابطال اسناد را از طریق دادگاه درخواست نمایید