مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و طلاق

سلام.به خاطر این که همسرم من رو تامین نمیکند و دوتا پسر بزرگش از همسر قبلش و مادرش زندگی میکند و فقط درآمدش خرج نیازهای اونا و رفاه اونا میشود و من هم 4ساله که ازدواج کردم3سالش رو دربدر خونه های خواهر و برادر و...هستم یا به صورت شبانه روزی کار می گیرم که طعنه خانواده رو نشنوم.الان تصمیم گرفتم مهریه ام رو بگیرم با نفقه و...چی کار باید بکنم
کارمند ... هستند و هر پاداش و وامی یا هرچی میگیرند به پسراش منتقل میکند،قبلا زن طلاق داده راهکار بلد هست.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت مطالبه مهریه به دفترخانه ای که عقد کردید مراجعه کنید و درخواست خود را ثبت و از طریق اجرای ثبت اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید.
جهت ثبت دادخواست نفقه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، مهریه را اجرا بگذارید و نفقه را مطالبه کنید از طریق دفتر خدمات قضایی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نفقه قابل مطالبه است اقدام نمایید
نسبت به مطالبه مهریه به دفترخانه وقوع عقد نکاح رجوع کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا توقیف اموال از طریق مطالبه نفقه سپس مطالبه مهریه و توقیف همان اموال بابت مهریه

شبنم ناصری

شبنم ناصری :

با سلام
مطالبه مهریه از دفتر ازدواجی که نکاحتون رو ثبت کرده و مطالبه نفقه به دفتر خدمات قضایی

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
جهت اجرای مهریه به دفترخانه ای که در آن ازدواج ثبت شده مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به دفترخانه ازدواج مراجعه و درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید تا اجراییه صادر و به زوج ابلاغ گردد
و بعد به اجرای ثبت مراجعه نمایید
و ..

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به دفتر ازدواج خود بروید و تقاضای اجرائیه مهریه کنید