مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از زوج

سلام بنده یک بچه یک ساله دارم و تازگی متوجه خیانت همسرم شدم ارتباط پیامک و تماس و ارتباط جنسی.بنده پیج اینستا ایشان را دارم که در قسمت پیام چند بار هم از طرف شوهرم و هم از طرف اون زن به رابطه جنسی اعتراف کردند و همسرم پیش اون زن بنده رو مورد تمسخر زیاد قرار داده و گفتن که قصد دادن مهریه من را ندارند و میخواهند با گرفتن ایشون بنده رو از خونه بیرون بندازند و همسرم دو ملک مسکونی به ارزش دو میلیارد و نیم دارند ولی قولنامه ای هست و یک سند ماشین به اسم خودش به ارزش سیصد و هفتاد میلیون آیا همین عکس و فیلم های چت و مکالمه ایشان کافی هست چطور میتوانم مهریه ام رو بگیرم؟

پاسخ ها :

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
هرچند اثبات با توجه به مدارک شما مشکل است وممکن است مورد انکار قراربگیرد ولی در مواردی امکانپذیر است
مهریه را از طریق دفترخانه صدور سندنکاحیه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اول سریعا از آن پیامها اسکرین شات و پرینت بگیرید و به شوهرتان نشان دهید شاید هدایت شد
بعد دادخواست مهریه بدهید و خودرو را توقیف کنید
بعد اگر هدایت نشد به استناد آن مدارک دادخواست طلاق بدهید

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. میتوانید شکایت رابطه نامشروع کنید و مستندات خود مانند اسکرین شات از پیام ها و غیره را ضمیمه نمایید. به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید. درخصوص مطالبه مهریه نیز هر زمان که مایل باشید باید با مراجعه به دفتر ثبت ازدواج نسبت به وصول مهریه خود اجراییه بگیرید . و ماشین و املاک ایشان قابل توقیف می باشد. برای مشاوره دقیق تر میتوانید تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای مهریه می‌توانید اقدام نمایید اموالی که جزو مستثنیات دین نباشد قابل توقیف است برای شما در خصوص آن مورد نیاز بررسی بیشتر دارد