مشاوره حقوقی رایگان - در طلاق توافقی ازنوع بائن خلع و غیر مدخوله

ایا زوجه می تواند پس از طلاق در صورتی که ازتمامی حق وحقوق ازجمله مهریه ونفقه واجرت المثل گذشت کرده باشد .پس از طلاق به مهریه رجوع نماید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهریه را طی سند رسمی در دفترخانه بذل کرده اسد تنها تحت شرایطی میتوانید ان را مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی آری
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مهریه خود را بخشیده باشید که امکان رجوع وجود ندارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تحت شرايطي با كتمان حقيقت بخشش

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رجوع از بذل مهریه در طلاق بائن غیرمدخوله، در هیچ یک از انواع بخشش مهریه، امکان پذیر نمی باشد. بنابراین، تفاوتی ندارد که زوجه، شوهر را از مهریه ابرا کرده، یا صرفا اقرار به دریافت مهریه نموده، یا به نحو ساده ای از عبارت بذل برای بخشش مهریه استفاده کرده و یا اینکه مهریه خود را به شوهر، هبه (هدیه) کرده باشد. البته، در مورد هبه، میان دادگاه های خانواده، اختلاف نظر بوده و برخی اعتقاد دارند که در صورتی که بخشش مهریه، در قالب هبه باشد، از آنجا که هبه قابل رجوع بوده، رجوع از بذل مهریه در طلاق بائن نیز امکان پذیر خواهد بود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در طلاق بائن از آنجایی که عده به زن تعلق نمی گیرد، طلاق و بذل مهریه به دو طرف قطعی شده و نمی توانند از آن رجوع نمایند.