مشاوره حقوقی رایگان - اجاره پارکینگ بعنوان انباری از نظر قانون جرم است؟

اجاره دادن پارکینگ که مشاع هست و مخصوص ماشین هست بعنوان انباری جرمه؟

پاسخ ها :

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام در اصل قوانین آپارتمان‌نشینی برای حفظ امنیت ساکنین به مالکین و مستأجرین اجاره نمی‌دهد بخش مشاع ساختمان را در اختیار افراد غیرساکن قرار دهند و هرگونه تصرف و انتفاع یا انتقال ملک مشاع باید با اجازه تمام مالکین مشاع صورت پذیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر جرم کیفری نیست ولی امکان اقامه دادخواست حقوقی وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قسمت مشا رو اصلاً نمی‌توان اجاره داد چه برسد به اینکه جرم باشد یا خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدون مجوز و اذن سایرین ایراد قانونی دارد.