مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست نفقه زوجه به شورا و حکم قطعی الزام به تمکین

سلام و پیشاپیش سال جدید مبارک
مشکل در خصوص دادخواست زوجه و حکم الزام به تمکین دارم ، ابتدا توضیحاتی در خصوص این مورد ارائه می کنم:
- زوجه تیرماه 96 دادخواست مطالبه نفقه از دوره عقد تاکنون به شورا ارائه کرد و کارشناس نفقه نظریه تا اسفند 96 مبلغ 11 میلیون تومان داد ولی هنوز رأی نفقه صادر نشده و جلسه رسیدگی بعدی برای اردیبهشت 97 صادر شده است.
- زوجه اول مرداد 96 منزل را ترک و 5 مرداد من منزل جدید با امکانات اجاره کردم و دادخواست الزام به تمکین زدم و مهر 95 حکم الزام تمکین صادر شد ولی زوجه به منزل برنگشت و اعتراض کرد و پرونده پس از تجدید نظر در 16 اسفند 96 حکم بدوی تأیید و قطعی شد.
- زوجه بعد از حکم قطعی به منزل رجوع نکرد ولی اظهارنامه ای در تاریخ 26 اسفند 96 با این عنوان برایم ارسال کرد: "هیچگونه نشوزی متوجه اینجانب نمی باشد و جهت اجرای حکم و حسن نیت کلید درب منزل را به اینجانب تحویل دهید و هیچگونه مانعی جهت از سرگیری زندگی مشترک از سمت من وجود ندارد و لطفا نفقه ام را به حسابم واریز کنید."
- من در جواب اضهارنامه زوجه ، پاسخ دادم : "اجرای حکم از طریق دفاتر خدمات قاضیی نیست ، اجرای حکم از طریف واحد اجرای احکام می باشد ، در صورت از سرگیری زندگی مشترک می توانید به آدرس اقامت مندرج اضهارنامه مراجعه کنید یا با شماره همراهم تماس بگیرید."
- به دفتر دادگاه بدوی برای اجراییه مراجعه کردم ولی گفتند 20 فروردین باید مراجعه کنم.
ابهاماتی در خصوص نفقه و تمکین زوجه دارم و خواهشا دقیق راهنماییم کنید:
1- آیا از تاریخ 5 مرداد 96 (ارائه دادخواست تمکین) تا روز اجراییه به زوجه نفقه تعلق نمیگیرد ؟؟ یا از تاریخ قطعی شدن حکم تمکین (16 اسفند 96) و یا از روز اجراییه در صورتیکه زوجه به منزل برنگردد ؟؟؟؟
2- اگر نفقه زوجه از روز اجراییه که به منزل برنگردد قطع می شود پس تکلیف این 8 ماه (5 مرداد تا 29 اسفند) چه می شود؟؟
3- آیا زوجه با اعلام آمادگی بعد اجراییه در دفتر اجرای احکام پرونده تمکین بسته می شود و به زوجه نفقه تعلق می گیرد؟؟؟
4- اگر زوجه در روز اجراییه در دفتر اجرای احکام اعلام آمادگی کرد ولی بعد از آن به منزل رجوع نکند من باید چه کاری انجام دهم ؟؟
5- این اظهارنامه ارسالی توسط زوجه چه تبعاتی برای من دارد ؟؟ در صورتیکه زوجه هنوز به منزل نیامده آیا از تاریخ این اظهارنامه به زوجه نفقه تعلق می گیرد؟؟؟

این سوالات و ابهاماتی که در خصوص نفقه و تمکین من را دچار مشکل کرده و در اینترنت که جستجو کردم وکلا مطالب را از زبان حقوقی نوشتند و به جزییات اشاره نشده که من متوجه بشوم.
لطفا راهنماییم کنید. / سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فروض سؤالات متعددتان توصیه می شود در حوزه قضایی خود با مراجعه به دفتر یکی از وکلای دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه عضو سایت دادراه و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی مورد نیاز خود را دریافت نمائید.

پرسشگر :

سلام
درست است تعداد فرضیات و سوالات نسبتا زیاد است ولی همه آنها یکسان هستند و تفاوت زیادی ندارند که شاید اینجانب به علت عدم اطلاعات حقوقی نتوانستم جمع بندی یا خلاصه کنم.

*** در صورت امکان و خواهشا یک نتیجه کلی که به جواب سوالاتم برسم راهنمایی فرمایید./

یک وکیل

پاسخ دوم : دریافت مشاوره حقوقی تشریحی مستلزم مراجعه به دفتر وکیل دادگستری و پرداخت اجرت عرفی مقرر است . ارائه خدمات حقوقی رایگان در هیچ نظام حقوقی جهان پذیرفتنی نیست .