مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معاوضه ملک بعد از چند سال

پدر و عمویم در سال 79 با اقواممان دو قطعه زمین کشاورزی را با هم معاوضه کرده اند و یک سند محلی که به امضای طرفین رسیده است را دارند. الان وارثان طرف ادعای فسخ معامله و مالکیت زمین خود را دارند. آیا می‌توانند بعد از گذشت 23 سال چنین ادعایی داشته باشند؟؟؟
ضمنا برخی از این افراد زنده هستند و منکر امضای خودشان هستند.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی به موضوع دارد
نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر معاوضه شده باشد چنین حقی ندارند.