مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری پدر

باسلام حضور وکلای عزیز وارجمند اگر دختر بعد از طلاق بخواهد از ان شهر برود ویا مجهول المکان باشه از طریق بیمه میاند تحقیقات تا بخواهد حقوق مستمری پدر را به دخترش بدهند یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بعید است ولی گاها آری

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود.رفتن و یا ماندن دختر که مجرد باشد ربطی به بیمه ندارد حتی اگر خارج رفته ، بیمه مستمری را پرداخت می کند مگر برای مستمری شریکی پیدا شود(مثلا خواهری که شوهر دارد طلاق بگیرد) که اون وقت نصف می شود/

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای دریافت حقوق مستمری پدر خودتان شخصاً باید اقدام کنید بیمه راسا برای شما واریزی نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص نیازی به تحقیق محلی نمی‌باشد مستمری تعلق می‌گیرد