مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

سلام ..من از همسرم به طور توافقی جدا شدیم .من برای مستمری پدرم اقدام کردم .ک زن بابام هم استفاده میکنه.از بیمه امدن درب منزل برادرم‌ چون من اونجا بودم بعد طلاق و تایید شد مستمری برقرار شد .حالا من. امد تو خونه ای ک از همسرم به عنوان مهریه گرفتم اینجا مستقر شدم . زن بابام رفته بیمه گفته طلاقش صوریه و جدا نشده ادرس این خونه که الان هستم دادن چون مال همسرم بوده بیمه امد دوباره درب منزل جدید مدارک طلاق و شناسنامه خواستن من نشون دادم.رفتن.حالا باید کاری کنم دوباره؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همین که برای بیمه ثابت شود شما مجرد و بیکار هستید، مستمری دریافت میکنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
صوری بودن باید اثبات شود
بنظر جای نگرانی نیست برای شما