مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر

با سلام
بنده خانمی هستم که 10 سال پیش از همسر خود طلاق گرفته و یک پسر دارم که به تازگی به سن قانونی رسیده و برایش معافیت کفالت دایم گرفته ام. پدرم بازنشسته دادگستری و زمین گیر است. میخواهم بدانم اگر پدر بنده خدایی نکرده فوت کنند کفالت پسر من مانع از گرفتن مستمری پدر خواهد شد یا نه؟ و اینکه خدایی نکرده بعد از فوت مادر کل مستمری پدر به من تعلق می گیرد یا فقط نصف آن؟
با تشکر

پاسخ ها :

شادی آل رسول

شادی آل رسول :

استان :

بنظرم باتوجه ب سیر نزولی وجوب نفقه ی اقارب کماکان حقوق پدر ب شما تعلق میگیره،در مورد نصف یا کامل دادن حقوق بستگی ب قوانین آن شرکت بیمه گذار داره

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کفالت پسر مانع از دریافت مستمری پدر نیست و بعد فوت مادر اگر کسی دیگر ذینفع نباشد کل مستمری به شما پرداخت میشه.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام کفالت پدر مانع از گرفتن مستمری نیست