مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام زهرا

سلام من 18سالمه و اسم شناسنامه ایم زهرا هست ولی همه اقوام منو از بچگی به اسم النا میشناسن و اسم و فامیلم با عمه ام هم یکیه خواستم بدونم دقیقا چه مراحلی رو طی کنم تا تغییر نامم از زهرا به النا
موفقیت آمیز باشه؟ حداقل چقد زمان میبره؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق ثبت احوال اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخگویی به عمل آمده است.

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ سوال تکراریست و پاسخ قبلا داده شد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ در فرض سوال تغيير نام دشوار و اصولا" محاکم نمی پذیرند .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
حتی المقدور تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام گردد تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از طریق دادگاه باید اقدام شود وکیل داشته باشید نیازی به حضور شما در دادگاه نیست اول از همه باید ثبت نام ثنا در دفاتر خدمات قضایی انجام شود سپس دادخواست ارسال شود جلسه رسیدگی تشکیل می‌شود و در این مورد تصمیم گیری میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از طریق ثبت احوال درخواست تغییر اسم خود دهید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام از طریق دادگاه میتوانید تقاضای تغییر نام بدهید دو تا 6 ماه زمان خواهد برد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تغییر نام از طریق دادگاه امکان‌پذیر است اینکه چقدر زمان می‌برد یک پروسه حقوقی است و قابل تعیین نیست بستگی به شلوغی یا خلوتی پرونده های آن شعبه دارد