مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام خسته نباشید
من میخوام اسم زهرا رو به بهار تغییر بدم
امکانش هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از هر آنچه که پرونده تشکیل داده اید به همان جا مراجعه نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

ابتدا از طریق ثبت احوال اقدام کنید در صورت عدم حصول نتیجه به طرفیت اداره ثبت احوال دادخواست تغییر نام بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
زهرا از اسامی مذهبی است در تغییر نام مذهبی، ابتدا باید به این نکته توجه شود که به طور کلی عوض کردن اسم هایی نظیر لیلا،فاطمه، علی، محمد و زهرا تقریبا امکان پذیر نمی باشد. افرادی که اقدام به تغییر این نوع اسامی می زنند باید به دادگاه مراجعه کنند که مخالفت شدیدی علیه تغییر نام مذهبی وجود دارد برای تغییر نام مذهبی و یا به طور کلی هر اسمی، افراد می بایست 18 سال به بالا باشند. البته افرادی که کمتر از18 سال دارند، با داشتن حکم رشد، می توانند برای عوض کردن نام خود اقدام کنند. جد پدری و یا خود آن ها نیز با ارائه شناسنامه خود می تواند برای تعویض اسم فرزند زیر 18 سال خود اقدام کنند. با ارایه دلایل از طریق دادگاه موضوع را انجام دهید | 21:07

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره ثبت احوال ابتدا موضوع را پیگیری نمایید

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

سلام بعید می دانم عملی شود اما در هر حال باید دادخواست دهید.

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،بله از طریق دادخواست حقوقی اقدام نمایید که ممکن است باتغییرنام موافقت شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید ابتدا به اداره ثبت
درخواست بدهید و در صورت عدم موافقت باید در دادگاه دادخواست
تغییر نام را اقامه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید بتوانید قاضی را مجاب نمایید