مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام وقت بخیر
اسم من زهرا هست می خوام عوض کنم بزارم نورا از طریق ثبت احوال پیگیری کردم گفتن اسم زهرا اصلا قابل تغییر نیست،می خواستم بدونم از طریق دادگاه چه جوری باید پیگیری کنم و به کدوم دادگاه باید مراجعه کنم، میشه راهنماییم کنید لطفا؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام قابل تغییر می باشد.
باید دادخواست بنویسید و از طریق دفتر خدمات ثبت کنید و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

برای تغییر نام شما باید ابتدا درخواست تغییر نام را در اداره ثبت مطرح نمایید
و در صورت رد درخواست
شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست تغییر نام را در دادگاه اقامه نمایید
و برای صدور حکم به تغییر نام ، شما باید دلیل به دادگاه ارائه نمایید و ..

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ثبت احوال معمولا موافقت نمیکنه از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست تغییر نام را در دادگاه اقامه نماییدو برای صدور حکم به تغییر نام ، شما باید دلیل به دادگاه ارائه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از اداره ثبت احوال اقدام کنید و اگر نتیجه نداد دادخواست دهید

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

دادگاه حقوقی دادخواست بدید به طرفیت ثبت احوال

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله قابل تغيير در شرايط خاص است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دادگاه حقوقی به طرفیت ثبت احوال اقدام کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دادخواست تغییر نام خانوادگی تنظیم نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، دادگاه عمومی حقوقی شهرستان محل سکونت

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

باید اقدام به طرح دعوی علیه اداره ثبت در دادگاه بعنوان تغییر اسم نمایید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... تغییر اسم مجاز به مجاز، در صلاحیت دادگاه است... دادگاه محل اقامت خواهان ( شما ) صالح می باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در دفتر خدمات قضایی درخواست را ثبت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست علیه اداره ثبت بدهید و لازم به توضیح است که دعوای تغییر نام در دادگاه عمومی حقوقی واقع در محل شما خواهد بود.

یک وکیل

دادگاه عمومی حقوقی شهرستان محل سکونت شما دارای صلاحیت رسیدگی است

یک وکیل

دادگاه عمومی حقوقی شهرستان محل سکونت شما دارای صلاحیت رسیدگی است.

مینا احمدی

مینا احمدی :

تغییر نام از جمله دعاوی هست که باید خیلی با دقت و توجه مطرح بشه چون اگر دعوی رد بشه امر مختومه البها هست و دوباره طرح کردنش هرگز موفقیت آمیز نیست پس پیشنهاد میشود با وسواس دادخواست طرح بشود و یا حتما وکیل متخصص این کار اختیار بفرمایید

الهه حسینی

الهه حسینی :

باسلام
از طریق ثبت دادخواست تغییر نام به طرفیت اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه اقدام نمایید
پیشنهادمیگردد دعوی مربوطه را به وکیل دادگستری بسپارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفترخدمات قضایی دادخواست تغییر نام را ارائه نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به طرفیت ثبت احوال دادخواست بدهید. در دادگاه محل اقامت شما صالح به رسیدگی است.

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

از طریق دادگاه عمومی و بستگی به دلایل شما دارد

یک وکیل :

با سلام
ثبت احوال موافقت نخواهد نمود ولیکن تقاضای خود را مطرح و سپس به دادگاه دادخواست دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا از طریق ثبت اقدام کنید در صورت عدم موفقیت از طریق دفاتر خدمات قضایی دادگاه پیگیری گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از طریق دادگاه باید اقدام شود با دفاعیات مناسب همراه شود دادگاه حقوقی محل زندگی خودتام