مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام زهرا به متینا

با سلام
باتوجه به اینکه متینا هم اسم مذهبی هست
آیا امکان اینکه نامم را از زهرا به متینا تغییر بدهم وجود دارد؟
ثبت احوال موافقت خواهد کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید سپس با یک وکیل به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
راه حل وجود دارد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از طریق اداره ثبت اقدام کنید ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید.
ثبت احوال به نظر موافقت نمی کند و به ناچار باید دادخواست بدهید و از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا باید از طریق ثبت احوال اقدام نمایید در غیر این صورت با یک سری اقدامات می‌توانید از طریق دادگاه هم اقدام کنید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام ثبت احوال خیر
بعدش باید از دادگاه اقدام کنید که معمولا موافقت نمیشود مگر با دلایل مهم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
ولی شما باید در دادگاه دادخواست اقامه نمایید
و شما باید دلیل داشته باشید و ...

سید علی حسینی

جناب آقای سید علی حسینی :

سلام. ادارات ثبت احوال با تغییر نام مصطلح و مجاز موافقت نمی کنند لذا اگر دلایل موجهی دارید تحت عنوان تغییر نام کوچک دادخواست خود را به دادگاه محل اقامت خویش تحویل دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سخت مواففت می کنند اسم انتخابی نیز مهم است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله امکان دارد ولی اگر ثبت احوال موافقت نکرد اقدام به طرح دعوی علیه ثبت احوال کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر ثبت احوال قطعا مخالفان خواهد کرد باید از طریق دادگاه اقدام کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ثبت احوال خیر.اما ازطریق دادگاه قابل تغییر است

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

باسلام
مطابق قانون اسامی ائمه تغییر آن ممنوع است مگر در موارد خاص
حال شما ابتدا به اداره ثبت احوال مراجعه کنید
درخواست تغییر نام بدهید
درصورت عدم موافقت ازطریق دادگاه نیز میتوانید اقدام کنید
اما به احتمال قبول کنند