مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ی حق سنوات و عیدی

سلام و عرض ادب
تقریبا حدود یک سال است که از شرکتی خارج شده ام ولی هنوز سنوات و عیدی بنده را تسویه نکرده اند، البته بخشی از آن را واریز نموده ولی مابقی آن نزد شرکت است. متاسفانه علیرقم پیگیری و تماسهای متعدد هیچکس پاسخگو نیست. جهت اعاده ی حق خود ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

بهروز مافی

بهروز مافی :

تشریف ببرید پست بانک ، سامانه اداره کار ثبت نام کنید ، بعد از طریق سایت اداره کار شکایتتون ثبت کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید درخواست مطالبه حقوق و مزایا و سنوات و عیدی را در سامانه جامع اداره کار ثبت نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید علیه ان شخص دادخواست مطالبه وجه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به وزارت کار مراجعه نمایید و بابت حقوق خود شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار نسبت به شکایت علیه کارفرما اقدام بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام درخواست خود را به اداره کار ارائه کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید