مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری حق سنوات قبلی

با سلام و وقت بخیر . بنده از حدود 20 سال پیش در شرکتی مشغول بکار می باشم و با رشد این مجموعه و تاسیس چند شرکت جانبی در قالب یک گروه که دارای سهامداران مشترک میباشند ، برخی پرسنل همچون من یکی دو بار در این شرکتها با هماهنگی خود مدیران ارشد جابجا شده ایم و در این جابجایی ها صرفا نقل و انتقال اسنادی صورت میگرفته است و سنواتی به فرد پرداخت نمیشده / در حال حاضر نحوه محاسبه مجموع سنوات طی این سالها و از شرکت آخر به چه صورتی می باشد ؟

با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا باید مشخص گردد که حق بیمه شما از طرف کدام شرکت واریز شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در این خصوص می‌بایست به وزارت کار مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد
اداره کار محاسبه خواهد کرد