مشاوره حقوقی رایگان - استعفا کارمند بانک

با سلام
من کارمند بانک با 2 سال سابقه هستم.
به دلیل به دست آمدن موقعیت شغلی بهتر میخواهم از کارم استعفا بدهم.تکلیف وام هایی که دریافت کرده ام چه میشود؟
و آیا اینکه اگر در محل خدمت حاضر نشوم و به محل کار جدید بروم آیا عواقبی برای بنده دارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید تسویه کنی
بلی جریمه دارد و باید صندوق را تحویل دهی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وام‌ها به قوت خود باقی است در خصوص سوال دوم می‌بایست از منابع انسانی خود سوال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید طبق مقررات استعفاء دهید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بسته به قرارداد شما در حالت عادی دین حال میشود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. وام به روال سابق میبایست پرداخت گردد.
درمورد ترک کار واستعفا بایستی جهت جلوگیری از هرگونه عواقب احتمالی، درخواست خویش را به کارفرما اعلام و پیگیری نمایید.