مشاوره حقوقی رایگان - استعفا کارمند رسمی بانک دولتی

سلام وقت بخیر
با تشکر از سایت خوبتون
من 14 سال سابقه دارم.رسمی در بانک دولتی.
28 آذر درخواست استعفا دادم و قید کردم از 28 دی ماه قادر به ادامه همکاری نمیباشم.یعنی از یکماه قبل رفتن استعفا را تحویل دادم

حالا اگر تا 28 دی حکم من نیاید و بانک برای اذیت کردن معطل کنه تکلیف من چیه؟ آیا از 28 دی به بعد سرکار نرم غیبت و تخلف محسوب میشه؟؟؟چون ممکنه این مسیله ماه ها طول بکشه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که با استعفای شما موافقت نشود شما مکلف به خدمت هستید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از تاریخ پذیرش استعفا شما ، اعلام عدم همکاری شما با ان اداره است