مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف مجازات شلاق

با عرض سلام و خسته نباشید
3 سال حبس تعزیری و 75 شلاق حدی دارم به جرم فساد در فضای مجازی و قوادی
قبل از دستگیری توبه کرده بودم و یکی دیگر از کسانی که دستگیر شدن هم اقرار کردن
در تمامی صفحات بازجویی بنده هم توبه ام رو ذکر کردم با این‌ حال 75 ضربه من هم چنان هست . هیچ گونه سابقه هم ندارم اما دادگاه تجدید نظر و حتی دیوان عالی هم از بنده نپذیرفتن و تخفیفی شامل حال بندا نشده . چطور میتونم پیگیری کنن
ضمنان بیماری ام اس دارم و اصلا شرایط شلاق خوردن برام محیا نیست

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام در مرحله اجرا دلایل بیماری خود را به قاضی اجرا اعلام نموده و طی لایحه‌ای درخواست کنید که تحمل شلاق را ندارید تا به پزشکی قانونی ارجاع شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با قطعی شدن حکم بایستی مجازات اجراء شود و لیکن شما در مرحله اجرا با قاضی اجرای احکام در خصوص عدم تحمل ضربات شلاق به دلیل بیماری موجود صحبت کنید تا نسبت به تبدیل و یا تاخیر مجازات اعمال نظری صورت گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
تخفیف شامل مجازات شلاق ‌حدی نخواهد شد
و در مجازات حدی ، تخفیف وجود ندارد و

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام پرونده شما حتما باید توسط یک وکیل مجرب مطالعه گردد.

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . برای راهنمایی دقیق و جامع لطف بفرمایید تماس بگیرید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با قاضی اجرای حکم در میان بگذارید تا در صورت اجرای دستورالعمل‌های مرتبط امکان‌پذیر شود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به اجرای احکام لایحه واصل و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی نمایید. درصورتیکه پزشکی قانونی تایید نماید تحمل کیفر ندارید، در مجازات تجدید نظر میشود.