مشاوره حقوقی رایگان - کبودی

اگر محل نواختن شلاق کبود شود چه حکمی دارد ؟

پاسخ ها :

کبودی مجازات شلاق مجازات شلاق کبودی

سوالات مرتبط

کبودی
اگر محل نواختن شلاق کبود شود چه حکمی دارد ؟...
تخفیف مجازات شلاق
با عرض سلام و خسته نباشید 3 سال حبس تعزیری و 75 شلاق حدی دارم به جرم فساد در فضای مجازی و قوادی قبل از دستگیری توبه کرده بودم و یکی دیگر از کسانی که دستگیر شدن هم اقرار کردن در تمامی صفحات بازجویی ...
تهدید و توهین
باسلام اگر شخصی به جرم تهدید و قذف (پیامکی) به دوسال حبس و هشتاد ضربه شلاق حدی محکوم شود ایا بعد از گذراندن یک سوم از حبس میتواند درخواست عفو مشروط بدهد ؟ ضمنا مجازات شلاق ابتدا ورود به زندان انجام ...
مجازات شلاق
سلام. من پرونده در مورد تهدید، توهین و قذف با پیامک داشتم. مجرم شناخته شدم و حکم 74 ضرب شلاق تعزیری و 80 ضرب حدی بود. اعتراض گذاشتم حکم تجدید نظر پنج میلیون تومان جریمه و هشتاد ضربه شلاق شد که جریمه خ...
ضرب و شتم و کبودی
سلام یکی از دوستام به من مزاحمت ایجاد میکرد و تهدید های بی ربط میکرد منم اخر عصبانی شدم خونشونو پیدا کردم رفتم در خونشون بعدش اون با لوله اومد من دوبار گفتم چرا این کارو میکنی او تهدید کرد دو بار هلش ...