مشاوره حقوقی رایگان - استعلام اموال متوفی

سلام برای استعلام اموال متوفی که قبل1397چگونه اقدام کنم چون ثبت اسناد گفته از97به بعد رو میتونه استعلام کنه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر �رای سند مالکیت باشد با تامین دلیل می‌توانیم از طریق اداره ثبت پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردند
و بعد دادخواست تحریر ترکه را اقامه نمایید و درخواست استعلام از اداره ثبت ، بانک ‌مرکزی ، راهور را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا انحصار وراثت بگیرید و سپس می‌توانید به تنهایی یا با کمک تمام وراث دادخواست تحریر ترکه بدهید و خود مرجع محترم قضایی استعلامات را انجام می‌دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت اسناد موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید. سپس دادخواست به خواسته تحریر ترکه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

احمد فتحی

جناب آقای احمد فتحی :

باسلام و وقت بخیر.
اولاً شما بزرگوار باید درخواست انحصار وراثت خود به شورای حل اختلاف اونجا طرح کنید
وثانیا دادخواست تحریر ترکه را انجام دهید و اون استعلامت میتونید از مقام قضایی تضاضا کنید البته خیلهاشون به صورت روتین انجام میگیره

شیرین محمودزاده نیکنام

سرکار خانم شیرین محمودزاده نیکنام :

با عرض سلام و احترام بنده مشابه این پرونده را داشتم و استعلام نیز گرفته شد ولی می باسیت ابتدا درخواست انحصار وراثت نمایید و بعد درخواست تحریر ترکه ، در این صورت دادگاه خود استعلامات را تقاضا میکند

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی. با توجه به قانون و بخشنامه های داخلی سازمان ثبت از سال 92 به بعد کلیه اموال غیر منقول اشخاص ثبت و سیستمی شده است و امکان استعلام در ثبت اسناد و املاک مرکز استان با ارئه گواهی حصر وراثت امکان پذیر می باشد در غیر این صورت با مراجعه به دادگاه و در خواست استعلام می توانید نسبت به استعلام اموال متوفی اقدام نمایید.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

اگر برای حصر وراثت اقدام کردید باید درخواست تحریر ترکه کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست تحریر ترکه درخواست نمایید و خود شورای حل اختلاف از مراجع ذی صلاح استعلام خواهد نمود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید دادخواست تحریر ترکه بدهید