مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم لایحه دفاعیه

سلام پرونده کیفری در تهران داشتم در شکایت اولیه به عنوان تهدید و.تهدید نفسانی وشرفی ومالی وافترا توهین به اشخاص عادی طرح دعوا نمودم الان بعد 6 ماه طبق روال سخت ونیابت به استان دیگه کیفر خواست متهم صادر شده فقط به دلیل توهین وافترا راجب تهدیدها وتوهین قذف به خودم مادرم که مادرم فوت شده به قائم مقامی ایشان وهم قذف به خودم نشر اکاذیب
منع تعقیب خورده
جملاتی مثل میدم ... بیان بالای سرت سرت بکنن وگمونم سرت به تنت اضافی کرده وبلای سرت میارم ایران که سهله بری افغانستان وبعد میگه پیام بدی خ ..... میشی این تهدید های ایشان. راجب قذف حرام زاده . زنا زاده.وبدترین الفاظ رکیک وزشت به کار بردن راجب خودم مادرم قدف منع تعقیب خورده ونشر اکاذیب تو چندین دادگاه حقوقی وکلانتری و... مطالبی چاپ کردم وپیوست مدارک دادگاه کرده بی گناهی بنده ثابت شده
قبلا تو همین سایت 14 نفر از اساتید قذف وتهدید ها رو نشر اکاذیب تایید کردین از جای15 پرونده کیفری حقوقی و... بر علیه بنده اقامه دعوا کردن هر پرونده ای در شهر واستان متفاوت پول وکیل ندارم راهی هست با لایحه نتیجه بگیرم واساتید واقعا دلسوزانه میتونند به قرار منع تعقیب خورده دفاعیه ولایحه بنویسن نظر بدن هزینه لایحه تقدیم میکنم فقط 10 روز مهلت دارم با تشکر از اساتید محترم ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به قرار صادر اعتراض نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جرم قذف و تهدید است ظاهرا شما نتوانسته اید دفاعیات خود را به صورت دقیق و کامل مطرح و ارائه نمایید و در نتیجه مرجع قضایی قرار منع تعقیب صادر کرده است
و شما باید به قرار منع تعقیب اعتراض نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر قانونی نسبت به قرار منع تعقیب اعتراض بفرمائید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در مهلت مقرر اعتراض خودرا ارایه نمایبد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دادنامه منع تعقیب را ببینم تا لایحه اعتراضیه بنویسم

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جهت تنظیم لایحه از طریق سایت با وکلا تماس بگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است و مراجعه حضوری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مهلت مقرر اعتراض خودرا ارایه نمایبد