مشاوره حقوقی رایگان - زورگیری

سلام من در یک سوپر مارکت کار میکنم یکی از مشتریا همیشه میاد جنس میگیره پولشو کم میده .امروز زیر قیمت خرید خودم داد.هولم داد گفت به تو ربطی نداره مغازه برا یک نفر دیگر هست.یقه به یقه شدیم و.....من اونجا کار میکنم.صاحب مغازه هم از دست این اقا شاکیه.جرم این اقا ک ب زور زیر قیمت میبره اجناسو چیه؟؟میتونم ازش شکایت کنم؟ داره تو روز روشن زیر دوربین لات بازی در میاره.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بله می‌توانید شکایت نمایید اگر توهین صورت گرفته بابت توهین اگر ضرب و شتم صورت گرفته بابت آن و اگر جراحاتی روی بدن شما شکل گرفته می‌توانید دیه نیست مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
ابندا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
و شکوائیه اخاذی و تهدید را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید قیمت واقعی را مطالبه کنید و اگر پرداخت نکرد می توانید با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس شکایت کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تحت شرایطی امکان پیگیری موضوع در مراجع کیفری وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر شخص مورد اشاره در متن سوال، فعل ضرب و جرح را انجام داده باشد شکایت ضرب و جرح کنید و دیه دریافت کنید.
اگر نسبت به توهین و فحاشی اقدام میکند شکایت توهین را میتوانید مطرح کنید.
هنگامی که وارد مغازه میشود و اجناس را بدون رضایت شما بر‌میدارد با پلیس 110 تماس بگیرید تا موضوع صورتجلسه شود و با استفاده از دوربین‌های مداربسته و شهادت شاهدین امر می‌توانید نسبت به شکایتهای مربوطه و همچنین از لحاظ حقوقی نسبت به مطالبه وجه اقدام بفرمائید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام زنگ بزنید پلیس بیاید گزارش تهیه کند اخاذی و تهدید شکایت کنید