مشاوره حقوقی رایگان - دیر اعلام شدن رای دادگاه

سلام یه پرونده دارم دادگاه چند روز پیش رفتم گفتم چرا رای صادر نشده .نگاه کردن گفتن صادر شده ، یادمون رفته ابلاغ بزنیم به هر دو طرف .برو میزنیم .اومدم خونه چند روز میگذره و باز ابلاغ نکردن.چطوری باید پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ابلاغ شعبه باشید و یا اینکه حضورا موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وارد سامانه خود شوید پیگیری پرونده را ملاحظه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متأسفانه دفاتر شعب اهمال‌کاری می‌کنند و آراء را به طرفین ابلاغ نمی‌کنند. بهتر است از طریق ارسال لایحه مبنی بر ابلاغ رأی اقدام کنید. همچنین از طریق تلفن شعبه نیز می‌توانید این موضوع را پیگیری کنید و یا به نحو حضوری به شعبه جهت پیگیری مجدداً مراجعه بفرمائید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

منتطر ابلاغ باشید درصورت عجله میتوانید به دادگاه مراجعه کنید

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

طی لایحه درخواست ابلاغ رایی را بنمایید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از سامانه اطلاع رسانی پرونده چک کنید اگر نتیجه نداد مجددا حضوری پیگیری کنید