مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی ناموسی قذف

سلام و درود،
شخصی به بنده و از طریق پیامک فحاشی ناموسی کرده و بنده با ثبت دادخواست که در آن عنوان توهین به اشخاص عادی و قذف قید شده شکایت کردم و تصویر پیامک را زمیمه کردم،
امروز پیام اومده که پرونده شما به شورای حل اختلاف ارجاع شد،
میخواستم بدونم وقتی همه چیز به وضوح مشخصه و تصویر پیامک موجوده چرا ارسال شده به شورای حل اختلاف؟
من الان چند روزه از شدت ناراحتی و اعصاب آرامشم کامل بهم ریخته و اصلا قصد رضایت ندارم چه راه حلی وجود دارد تشکر.

پاسخ ها :

سیدمجتبی علوی

جناب آقای سیدمجتبی علوی:

سلام چون توهین کرده کیفری هست و اول می رود شورای حل اختلاف و شورای حل اختلاف به این معنی نیست که شما رضایت بدید طرفی که به شما توهین کرده جریمه می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای صلح و سازش پرونده به شورا ارسال شده است
شما به شورا مراجعه و اعلام نمایید که قصد صلج و سازش نخواهید داشت