مشاوره حقوقی رایگان - تصرف پشت بام

سلام. من 4 سال قبل واحدی را خریداری کرده ام. بعداً متوجه شدم یکی از مالکان طبقه آخر منزل خود را به صورت دوبلکس ساخته اند که قسمت دوبلکس در پشت بام قرار دارد. کم کم قسمتی از پشت بام را ایرانیت زده اند و از کل بام جدا کرده اند. باقی همسایه ها مشکلی ندارند خود را قاطی مشکل نمی‌کنند . آیا من به تنهایی میتوانم شکایت کنم ؟ چون واحد ایشان دوبلکس است آیا این حق را دارند که به علت مساحت بیشتر حق تصرف داشته باشند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر غیرقانونی اقدام به تصرف مشاعات کرده اری وگرنه خیر
مستلزم بررسی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از همان اول با همین شرایط خریداری کرده باشد شکایت شما نتیجه ای نخواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
امکان اقامه دادخواست وجود خواهد داشت
ابتدا به شهرداری مراجعه نمایید
و بعد شکوائیه رفع تصرف عدوانی از مشاعات ساختمان را مطرح نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

حق شکایت برای شما محفوظ است و ایشان حق چنین کاری را ندارند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تصرف در مشاعات غیرقانونی می‌باشد و جرم انگاری شده است هر ذینفعی می‌تواند طرح دعوی نماید