مشاوره حقوقی رایگان - اپارتمان نشینی

سلام. ما در یک اپارتمان چهار طبقه تک واحدی زندگی میکنیم، طبقه چهارم بدون اجازه گرفتن از واحدهای دیگر پشت بام را میز و صندلی گذاشته و اجازه استفاده به ساکنین رو نمیده، چه مراحلی رو باید پیش بگیرم، باید چه مراحلی رو انجام بدم؟ ممنون از شما.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پشت بام جز مشاعات است و تصرف در مشاعات باید با موافقت تمام مالکان باشد
شما باید دادخواست رفع ممانعت از حق و تصرف عدوانی را به طرفیت متصرف اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پشت بام جز مشاعات است وتصرف در ان نیازمند اذن سایر مالکین می باشد میتوانید بعنوان تصرف عدوانی وممانعت از حق شکایت نمایید