مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک

با سلام. واحدی از یک آپارتمان خریداری کردم موعد سند را با فروشنده دو بار تمدید کردم از ایشان‌سوال میکنم چرا پایان کار و صورتمجلس تفکیکی نمیگیری و میگوید در نظام مهندسی نوبت گرفتم ( حتی مثال میزند که مثل بانک که نوبت میگیری نوبت ما هم نشده است) آیا این حرف ایشان درست است ؟ البته ساختمان خلافی و تجاری هم با مالکان قبلی مشکل دارد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و دادخواست الزام به اخذ پایانکار و صورتمجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی اقامه نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با اظهارنامه از ایشان بخواهید سند را در موعد مشخص انتقال دهد