مشاوره حقوقی رایگان - آزادسازی سند تحت بازداشت

سلام. یک واحد آپارتمان خریدار نمودم و بعد از پرداخت کامل پول باخبر شدم سند بازداشت هست و فروشنده نمیرود سند را آزاد کند و کسی هم ضمانت اون هست میگوید من کاری ندارم. فروشنده وکالت بلاعزل به من داده است. راهی هست من خودم اقدام کنم و سند را آزاد کنم؟ متشکرم.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. بهتر است مبایعه نامه ی خود را ارسال نمایید تا رانمایی انجام شود. در صورت شرایطی امکان فسخ قرارداد یا پرداخت بدهی و ازاد کردن سند و سپس مطالبه ی وجه از ایشان وجود دارد.