مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارگر از کارفرما

سلام من 70سال سن دارم از سال 1382 در پاساژی مشغول به کار سرایداری شده ام اما قراردادی که بامن نوشته شده بین کسبه و من میباشد که درآن دوران کسبه وجود نداشت مالکین پاساژ3نفر هستند وبرای اینکه خودشان را از پرداخت حق بیمه و ... معاف کنند اینکونه با من قرارداد نوشته اند حالا من توانایی کار و پذیرش مسولیت سرایداری پاساژندارم چطوری میتونم حق حقوق این20سال کار از این 3شریک بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات تشخیص حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشمول قانون کار هستید می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با شکایت به اداره کار البته یک استشهادیه از اهالی محل بگیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار اقدام به شکایت کنید. بهتر است استشهادیه مبنی بر اشتغال شما و همچنین طرفین واقعی قرارداد تنظیم بفرمائید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در اداره کار طرح شکایت شود حتما نتیجه دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا در دفاتر پیشخوان دولت ثبت نام نمایید
و بعد در مراجع اداره کار از سه نفر مالک و مدیر پاساژ شکایت نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام با داشتن همان قرارداد و استشهادیه مبنی بر کاری ک این بیست سال انجام میدادید ابتدا ب اداره کار قسمت مشاوره مراجعه کنید و سپس دادخواست ثبت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته پاسخ داده شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و در گذشته به این سوال، پاسخ داده شده است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در مراجع اداره کار شکایت نمایید و مطالبه تمام حق و حقوق قانونی خود را نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بازرس كار مراجعه نماييد و تامين اجتماعي

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید حقوق و مزایای معوق خود را از اداره کار پیگیری نمایید.با ثبت درخواست در سامانه جامع اداره کار موضوع مورد رسیدگی قرار می گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ان نباشید شما حقوق خود را از چه کسی دریافت می‌کرده‌اید از همان شکایت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گدشته به این پرسش به نحو کامل و دقیق جواب داده شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و در گذشته به این پرسش، پاسخ داده شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و در گذشته پاسخ داده شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نگران نباشید شما حقوق خود را از چه کسی دریافت می‌کرده‌اید از همان شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته به این پرسش، پاسخگویی صورت گرفته است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته به آن پاسخ داده شده است.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

از طریق اداره کار شکایت نموده و پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و قبلاً به این پرسش، پاسخ داده شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق وزارت کار شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

از طریق اداره کار و پیگیری از طریق هییت تشخیص به حق و حقوقتون میرسید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات اداری و شهرداری اداره کار خارج از تخصص است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکراری است و در گذشته پاسخگویی صورت گرفته است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق هیئت تشخیص حل اختلاف کارگری محلی که اشتغال داشتید اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال مطروحه تکراری است و در گذشته پاسخ داده شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه در گذشته عنوان شده است و به این پرسش، پاسخ داده شده است.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

به هیات تشخیص مراجعه فرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه در گذشته طرح شده است‌ و به این سؤال، پاسخ داده شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال تکراری می‌باشد و در گذشته جواب داده شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکراری است و در گذشته پاسخ داده شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال تکرار شده است و قبلاً جواب داده شده است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. بله میتوانید. لطفا تماس بگیرید یا با یک وکیل مشورت کنید تا راهنمایی شوید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سوال تکراری است و جواب داده شده

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست خود را به اداره کار تقدیم کنید

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی با عنایت به اینکه در این مدت شما استخدام شخصی نبوده اید و صرفا مزد در قبال کاری که انجام می داده اید دریافت می نموده اید باید در آن مدت خود بیمه ای به صورت خود اشتغالی برای خود درست می کردید که در این سال ها از آن استفاده نمایید. متاسفانه بدلیل عدم آگاهی شما در این چند سال الان اقدامی برای شما در این رابطه امکان پذیر نمی باشد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سوال تکراری قبلا پاسخ داده شده