مشاوره حقوقی رایگان - بابت خرید ملک که بعد 5 ماه یک صاحب دیگر هم پیدا شده

سلام ملکی رو 5 ماه پیش خریدم وبعد از اینکه در ابتدا استعلام از تعاونی گرفتم وبعد با کلیه مدارک به عمران مراجعه کردم وکلیه مبلغ روپردخت کرده هزینه نقل و انتقال رو دادم و در عمران کارهای ثبت رو نیز انجام دادم وبعد 5 برگی رو گرفتم و وام خانه رانیز به اسم خودم منتقل کردم حالا یک نفر پیدا شده میگه من نیز قبل شما این واحد رو خریدم و فق، یک وکالت نامه داره و هیچ کدوم از مدارک تعاونی که بنام ایشون شده باشد رو نداره و دیگه من میتونم خانه رو توقیف کنم ممکنه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مالک آنجا شماهستید مدارک ایشان را بررسی کنید وکالت را چه کسی به ایشان داده و درسوال بعدی کاملتر بیان کنید تا امکان پاسخگویی باشد

یک وکیل :

با سلام کاربر گرامی ایشان به عنوان مدعی باید ادعای خود را اثبات کنند نتیجه بستگی به مستندات ارائه شده دارد در صورت مستحق اللغیر در امدن شما نیز میتوانید نسبت با فروشنده ملک طرح دعوی و مطالبه خسارت کنید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
بر فرض صحت معامله مقدم،ورعایت شرایط انتقال، ملک می‌توان ازآن مالک مقدم باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صرفاً وکالت داشته باشد و مبایعه نامه ای تنظیم نشده باشد به نظر نمی تواند کاری کند و انتقال به شما به صورت قانونی انجام شده است.
اگر در وکالت‌نامه نوشته باشد موکل حق اقدام ندارد و در واقع به کسی که وکالت دارد فروخته باشد و پول گرفته باشد در این صورت حق با اولین خریدار است.
به هر حال شما باید صبر کنید تا کسی که مدعی مالکیت است طرح دعوا کند اگر دادگاه حق را به او داد شما نیز می توانید از فروشنده با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
فروشنده ظاهرا مرتکب فروش مال غیر شده است اگر وکالتنامه خریدار قبلی صحت دارد و قولنامه یا بیع نامه دارد
شما متقبل امر نشوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از وکالت نامه‌ جهت سنجش اعتبار آن، استعلام گرفته شود. با این وجود تمام مدارک مالکیت برای شماست و صرف یک وکالت نامه نمی‌تواند ادعای مالکیت کند. در صورت انتقال مال از سوی فروشنده، به جرم انتقال مال غیر از وی در دادگاه کیفری شکایت کنید و در دادگاه حقوقی نیز با مدارک موجود، مالکیت خود را در دفاعیات، محرز کنید.