مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن امضاء از فرد بی سواد

با عرض سلام خدمت شما بنده چند تا ملک شراکتی داریم ومن از هر کدام دو دنگ قولنامه به اسم دارم ولی برادرم یک برگه دست نویس آوردن به عنوان برگه تقسیم بندی بین برادران نوشتن وهمه ملک هارا به اسم خودشون زدن ومن که سواد نداشتم از من امضا واثر انگشت تو خانه از من گرفتن آیا میخواستم بدونم راهی برای پس گرفتن ملک خودم دارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دشوار است باید بتوانید عدم را اثبات نمایید که سخت است
البته مفاد متن مربوطه حائز اهمیت است

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شکواییه اثبات اخذ دست نوشته به زور بدهین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ابطال نوشته را از دادگاه بخواهید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید دادخواست ابطال بدهید.
اما اثبات ابطال سند دشوار است و باید یکی از موجبات ابطال را اثبات نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر سفید امضا از شما گرفته شده باشد بله می‌توانید شکایت کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

با سلام.. به لیل اینکه شما امضا و اثر انگشت زده اید..دشوار است اما اینطور نیست که نتوانید شکایت کنید . البته باید مفاد و محتویات ان برگه به دقت بررسی شود...