مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن امضا از فرد بی سواد

سلام وقتتون بخیر
پدر بنده چند سال پیش فوت نموده اند و ملکی دارند حالا برادرم سند عادی در دادگاه تقسیم ترکه ارائه داده که قسمتی از ملک را خریده است و امضایی در آن است در صورتی که پدر من بی سواد بود و اصلا هیچ جا امضا نزده است یعنی امضایی نداشتند. حالا چه دادخواستی با چه عنوان باید مطرح کنم و چطوری اثبات کنم که امضا برای پدرم نیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانستید در دادگاه نسبت به قرارداد اظهار تردید و انکار کنید و درخواست کارشناسی بدهید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید در جلسه اول تردید یا ادعای جعل نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

انکار معامله و ادعای جعل سند و درخواست ارجاع به کارشناس